Sarah har hjulpet mig til at forstå sammenhængen mellem min barndom og den måde jeg håndterer mit liv som voksen.

Sarah er en eminent dygtig, effektiv og anerkendende coach. Hun har formået at hjælpe mig til en dybere indsigt i mine mønstre, end nogen før hende. Ikke nok med det, med hendes hjælp har jeg fået styr på mine mønstre, så de ikke længere styrer mig. Sarah har hjulpet mig til at forstå sammenhængen mellem min barndom og den måde jeg håndterer mit liv som voksen. Derfor har jeg lært at acceptere min historie og fået ressourcer til at bruge nye måder at takle mit liv på. Jeg er mere i balance end nogensinde før. Sarah har altid været en stor inspiration for mig, for hun deler gavmildt fra sine egne erfaringer og er ikke bange for at vise, at også hun er bare et menneske. Hos hende føler jeg mig hørt, forstået og anerkendt. Jeg kan mærke, at hun virkelig vil mig det bedste i livet. Som det aller vigtigste, har hun guidet og støttet mig i min rejse mod at acceptere og elske mig selv fuldt ud. Jeg er evig taknemmelig for Sarahs hjælp og er så lykkelig for at kende hende som min personlig coach, mentor og samarbejdspartner.

Susanna Schmidt / Personlig Coaching

Sarah Tornøe er en helt fantastisk dygtig coach og underviser. Med sin empati, skarphed og præcision har hun en sjælden evne til at stille lige præcis de spørgsmål, som punkterer de dårlige undskyldninger og mønstre, og som i stedet åbenbarer vejene til at få det liv, man drømmer om. For mig var det af afgørende betydning at møde Sarah, og jeg er hende dybt taknemmelig for den forskel, hun har gjort i mit liv. Hun er både sjov og klog, og jeg til hver en tid anbefale hende til alle, som har mod på at blive udfordret og for alvor flytte sig.

Dorte Larnæs / Personlig Coaching

Sarah har i dag været på besøg hos os, en 100 børns daginstitution i Herlev, og holde foredrag om psykisk vold. Sarah er en dygtig formidler. Hun er nærværende, opmærksom og tillidsvækkende. Foredraget om Sarahs barndom gjorde et stort indtryk på os. Jeg ved, at alle deltagere blev berørt af Sarahs historie, og er blevet opmærksomme på vores rolle og forpligtigelse til at “tjekke” en ekstra gang, om alt er ok hos selv de velfungerende børn. Tak Sarah, fordi du lukkede os ind i mørket og delte din historie med os. Og tak fordi du lukkede os ud igen og gav troen på, at det kan lykkes trods det mørke. Jeg kan varmt anbefale Sarah som oplægsholder på daginstitutionsområdet.

Birgitte Holck / Foredrag: En barndom i mørket

Det har være en fantastisk rejse for mig. Du har givet mig troen på mig selv og livet tilbage. Du har flyttet mine grænser ud til, hvor jeg ikke regnede med, at jeg kunne bunde. Du har givet mig kærligheden til mig selv tilbage. Du har givet mig troen tilbage på selvsikkerhed, og du har givet mig de smukkeste redskaber. Jeg elsker dune meditationer. Du er en dyb og fantastisk coach.

Mette Højsgaard / KvindeForum & Personlig Coaching

Denne rejse og dette halve år på Coachuddannelsen har været den største personlige rejse i mit liv. Jeg ved nu, at det ikke var tilfældigt, at det var præcis her, at jeg skulle uddanne mig til coach. Jeg ved af hele mit hjerte, at der ikke findes en bedre coachuddannelse. I er så top kompetente, sympatiske og de største rollemodeller, jeg kunne ønske mig. Fra dag 1 på Coachuddannelsen har jeg ændret mig selv og mit liv. Jeg ved nu, at jeg ikke kunne blive bedre rustet til at nå mine mål. Tak!

Jannie Valentin Thorngreen / Coachuddannelsen

Det har været en af de bedste og billigste investeringer i forhold til udbyttet, jeg har gjort i mit liv.

Sarah er en coach, der med en professionalisme ud over det sædvanlige og et oprigtigt hjerte brænder for at hjælpe andre. Hun formår ved første kontakt at skabe tillid til, at hun sammen med en vil kunne guide på den rejse/vej man er på og nå i mål. Hun skaber et rum, hvor der er tillid, ærlighed og nærvær. Sarah formår at guide en på vej med coaching på højt plan, men derudover går hun qua sin livserfaring ind i dialogen med pondus støtte, råd og vejledning, som er brugbart og befriende at tage med på ens rejse. Sarah har gjort en kæmpe forskel for mig og har hjulpet mig videre i en svær proces med at komme fri af en psykopat, som jeg har haft inde på livet i forretningsmæssig sammenhæng. Jeg tør ikke tænke tanken, hvordan processen havde været, hvis ikke jeg havde fundet og fået anbefalet Sarah. Hun har været afgørende for, at jeg har fået sagt helt stop, at jeg ikke har tvivlet, at jeg hele vejen igennem processen har været på forkant, at processen er gået som jeg ønskede efter, at jeg opdagede hvad jeg var havnet i, og at jeg er kommet ud på den anden side med min selvtillid og min værdighed intakt. Jeg skylder Sarah stor tak for via sin erfaring og kompetente coaching og rådgivning hurtigt har hjulpet mig videre i mit liv. Jeg kan på det varmeste anbefale Sarah til alle. Det har været en af de bedste og billigste investeringer i forhold til udbyttet, jeg har gjort i mit liv.

Ung kvinde / Personlig Coaching

Undervisningen har givet mig enkle med gode modeller, som vi nemt kan bringe i anvendelse i HR-kontoret, både til at styrke dialogen internt i kontoret – men også til at bruge som redskaber i vores faglige opgaver. Det har været rigtig godt at få et fælles sprog. Undervisningen var meget veltilrettelagt og målrettet vores behov. Du havde rigtig godt fanget vores udfordringer på den korte intro-snak, vi havde. Du var god til at give alle plads, og alle lærte noget uanset niveau inden. Der var en bedre stemning i teamet, end der havde været længe, og du skabte en god dynamik. Du havde rigtig godt øje for, hvad der var behov for og tilpassede programmet derefter.

Stella Dyrberg-Jessen, HR-Chef Københavns Kommune / 2 dages undervisningsforløb om coaching - Københavns Kommune

Jeg har fået en intellektuel forståelse af psykopatens psykiske struktur og skade. Den hjælper mig til at begribe hans mønstre på en måde jeg ikke har kunne læse mig til i noget litteratur. Tak fordi du har modet til ar bruge din historie – det gør din undervisning så autentisk, levende og særdeles brugbar.

Amalie Sofie Kolbæk / Workshop om psykopater

Tak Sarah fordi DU gør en forskel. Jeg vil give Sarah min varmeste anbefaling. Sarah spinder et magisk rum når hun underviser. Et spind af visdomsord og fantastiske coachings-redskaber, som virkelig formår at komme i dybden. Sarah uddeler gavmildt og levende af egne livserfaringer. Hendes drive tager dig på en dybdegående rejse ind i dig selv og i coachingens verden.

Jullie Qvist / Coachuddannelsen

Jeg vil gerne fortælle dig Sarah, hvor fantastisk jeg synes du er. Du giver mig nogle redskaber, ingen andre har kunnet før. Og det betyder rigtig meget for mig. Jeg kan kun se op til dig. Og jeg ville ønske, der var flere af dig i verden. Så ville verden blive et bedre sted at være.

Rie Gerner / Coachuddannelsen

Jeg har aldrig før prøvet at blive mødt på den måde, som du kan møde mennesker. Du forstår at skabe et rum af varme, kærlighed og styrke på en og samme tid. Du er et fantastisk menneske, og det er så fedt at få lov til at være med. At få lov til at få del i din viden, som du formidler på den skønneste måde. Din stemme er med mig overalt. Tak søde Sarah.

Connie Muxoll / Rum af varme, kærlighed og styrke, Coachuddannelsen

Jeg håber, at jeg bliver 100 år, så jeg kan blive ved med at arbejde på at blive den bedste udgave af mig selv. Coachuddannelsen har været en helt fantastisk rejse, som jeg på ingen måder ville have været foruden. Jeg er dig dybt taknemlig. Og jeg tror på, at der også er en vej for mig fyldt med glæde, lykke, udvikling og total tro på mig selv. Sarah, du er et fantastisk menneske med empati, indsigt og overskud. Du har i den grad fundet din nichce, som jeg er stolt over at have fået et indblik i. Tak for dig!

Tina Krane Brønnum / Coachuddannelsen

Igennem det sidste halve år, har jeg gennemgået Coachuddannelsen hos Sarah Tornøe – og folkens, jeg kan varmt anbefale den. Udover mønsterbrydning, spændende coaching modeller- og værktøjer, har jeg ligeledes fået en fantastisk indsigt i, hvorfor vi mennesker agerer, som vi gør. Men aller vigtigst, så har det også været en fantastisk proces, hvor jeg har drejet blikket indad og sat mig selv 100% i fokus. Og selvom jeg altid har været positivt indstillet, så føler jeg faktisk, at livet generelt glider mere “smooth”. Og jeg når nemmere frem til det, jeg virkelig ønsker i livet.

Charlotte Østerø / Coachuddannelsen

Det er virkelig en rejse, som jeg kan anbefale alle.

Det har været en fantastisk rejse, at have taget din Coachuddannelse. Du har vejledt os igennem de forskellige moduler med en helt særlig kompetence, ømhed og indsigt i, hvad vi hver især har kunnet klare og hvad vi har haft brug for. Du har set os og lyttet til vores behov og gjort din undervisning dyb, reflekterende og fleksibel. Du har givet os plads til at være os og åbne op, når vi var klar. Jeg synes, at det er helt vildt fantastisk at du vælger at have små intime hold. Det er jo netop derfor, at det bliver en helt særlig rejse. Der har været så meget tillid, og der er blevet delt så meget, og jeg ved at vi aldrig var kommet hertil, hvis vi havde været et stort hold. Der er plads og kærlighed til at vise de mest sårbare sider af en selv. Jeg har fået så meget viden og så meget viden om mig selv. Jeg har efterhånden klistret mit værelse til med mantraer, triader og dine guldkorn, som hver dag minder mig om, hvad du har sat i gang og som jeg selv skal fuldføre. Tak Sarah, fordi du vælger at give din store gave videre. Det er virkelig en rejse, som jeg kan anbefale alle. Du er et fantastisk menneske, som giver meget af dig selv, og har en kæmpe indsigt i at hjælpe mennesker. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Sarah.

Ung kvinde / Coachuddannelsen

Sarah er en fantastisk underviser, som giver af sig selv fra hjertet og gavmildt deler ud af egne livserfaringer. Sarah formidler sin viden på en så nærværende, kærlig og inkluderende måde, at man som deltager virkelig føler sig set, hørt og forstået. Ikke mindst udstråler Sarah en så skøn varme og imødekommendhed, at man som deltager føler sig fuldstændig tryg. Jeg har følt mig fuld af lyst til at gå ud i livet og bruge min nyerhvervede viden og redskaber, som i den grad har givet mig troen på mig selv tilbage.

Lone Jensen / KvindeForum & Personlig Coaching

Sarah, du er sindssyg dygtig og inspirerende. Du er skarp, indsigtsfuld, klog og så sød. Ord kan slet ikke beskrive, hvor fantastisk du er. Du er i den grad en rollemodel, og jeg er en stor beundrer. Du er så sej og stærk, fordi du også viser din sårbarhed. Du er meget inspirerende.

Carina Smedegaard Bang / Coachuddannelsen

Din overlegne og markante tro på dig selv, og det du gør, giver dig en fantastisk udstråling. Samtidig tror jeg faktisk, at det lige netop er DET, der har været mest inspirerende, givende, skræmmende og provokerende. Og som har været grunden til, at jeg har rykket mig så meget.

Maiken Larsen / KvindeForum

Sarah, du er en blændende underviser med den dejligste smittende energi. Du har så mange visdomsord, som du deler med os. At have været med på din Coachuddannelse har betydet mere for mig, end du aner. Og jeg agter at bruge dine værktøjer og indsigter resten af mine dage på at blive den bedste udgave af mig.

Søren Lamberth / Coachuddannelse

Kære Sarah. I dag er det præcist et år siden, jeg bestod eksamen hos dig og blev uddannet coach. Den rejse der begyndte med dig og hos dig, både i KvindeForum og på Coachuddannelsen, har haft en så sindssyg stor betydning for mit liv, at det er svært at fatte, og der er slet ikke nok plads her til at beskrive alt det, der er sket. Aldrig i mit liv har jeg haft det så godt med mig selv, hvilet i mig selv og jeg nyder hver evig eneste dag. Aldrig i mit liv har jeg formået at tackle de sværeste tidspunkter på en sådan måde, at jeg kommer godt igennem dem og lærer af det. Jeg ved ikke hvad det er du gør, men det virker….Stadig! Tak kære Sarah for al din inspiration og for dit kærlige skub i den retning, der var den rigtige for mig. Livet er en gave, og det har du lært mig.

Maiken Larsen / Coachuddannelsen

Coach uddannelsen har føltes helt rigtig for mig. Undervisningen har fra start til slut været super kompetent, grundig og virkelig virkelig god! Sarah er utrolig nærværende, når hun underviser, hvilket gør at hun ser og mærker den enkelte meget nøjagtigt, og den måde undervisningen har virket for mig, har derfor været super kraftfuld. Jeg er meget glad for at have gået på Coachuddannelsen, og jeg har kun roser at give alle underviserne og indholdet på hele forløbet. Jeg vil anbefale Coachuddannelsen til alle, som er interesseret i at blive den bedste coach de kan blive, og at få en coachuddannelse, hvor man føler sig helt igennem rustet til at bruge coachingen på egen hånd, så snart man er færdig. Det har været det hele værd! Tak Sarah.

Sofia Manou / Coachuddannelsen

Når man skal beskrive, hvad det vil sige at blive coachet af Sarah, kan det godt være svært at finde de ord, som nøje beskriver, hvilken gave det er. Jeg er blevet meget klogere på hvem jeg er. Og jeg har fået en forståelse for, hvorfor jeg er som jeg er, og hvorfor jeg gør, som jeg gør. Sarah er et meget unikt menneske. Hun har en stor visdom og indsigt i mennesker, og hun er hele vejen igennem er et meget autentisk menneske. I min erfaring er det mennesker, der selv har gået hele vejen, og som selv har følt smerten, der bliver de aller bedste coaches og undervisere. Og det er lige netop det, Sarah er.

Tine Dermigakis / Personlig Coaching & Coachuddannelsen

Sarah er ikke blot top-kompetent og nærværende, hun er om noget også en rollemodel, der går forrest og konstant tager sin egen medicin.

[…] Af de mange undervisere jeg har mødt, skiller Sarah sig særligt ud via sit brændende engagement og enorme nærvær koblet med sin skarpe formidlingsevne og store erfaring. Ikke alene føler du dig tryg i hendes rammer, men du er ikke et sekund i tvivl om, at her står du med en fagligt stærkt funderet underviser med en stor viden, der formår at samle essensen af sine erfaringer og formidle dem videre til kursisterne på en måde, hvor budskaberne kommer helt ind under huden. Sarah er ikke blot top-kompetent og nærværende, hun er om noget også en rollemodel, der går forrest og konstant tager sin egen medicin. Hun deler generøst og oprigtigt ud af sine egne, personlige erfaringer på en måde, der gør, at vi mødes som ligemænd – og det er umuligt ikke at blive inspireret og motiveret. Sarah-effekten skal opleves![…].

Lotte Brix Bjørnskov / Coachuddannelsen