Coach dig selv med mine 5 favorit spørgsmål

Den smerte du ikke forholder dig til bliver ved med at være i din krop og sjæl. Det er først i det øjeblik, du giver smerten kærlig opmærksomhed, at du kan heale smerten og give slip på den” (Sarah Tornøe). 

Giv dig selv en kærlig pause, hvor du skaber plads til det, der er svært, og det der gør ondt indeni dig – måske i selskab med en god kop kaffe. Find frem til en hændelse fra dit liv, der har såret dig eller gjort dig ked af det, og brug tid på at coache dig selv. Skriv meget gerne dine svar ned i en dagbog.  

Brug mine 5 favorit spørgsmål til at blive klogere på dig selv.

  1. Hvad har du oplevet? Skriv meget gerne så detaljeret som mulig, hvad du oplevede, hvad der blev sagt og gjort.   
  2. Hvad gjorde det ved dig? Hvad fik det dig til at føle? Brug tid på at mærke efter og skrive ned, hvad hændelsen fik dig til at føle. 
  3. Hvad kan du lære af det, der er sket? Det der sker i vores liv indeholder altid en unik mulighed for at lære og vokse som mennesker. Brug tid på at mærke efter og finde frem til, hvad du kan lære – på den måde vil den smerte du går igennem aldrig være forgæves.   
  4. Hvem eller hvad kan du tilgive? Når du tilgiver giver du slip på smerten og det, der gør ondt. Dermed skaber plads til at du kan føle kærlighed og indre ro. Du behøver ikke at være enig for at tilgive, ligesom du altid kun skal tilgive for din egen skyld.
  5. Hvilken mening kan du skabe med det, der er sket? Smerte er næsten umulig at bære, når den føles meningsløs – men når du finder modet og styrken til at skabe en mening med det, der føles så meningsløst bliver du i stand til at bære smerten med visdom, tro og styrke.

Hvis du har brug for yderligere hjælp og sparring, er du meget velkommen til at kontakte mig: 28 37 10 10 eller info@sarahtornoe.dk

Gode værktøjer, til dig!