Kvinde Forum

Mit KvindeForum er til dig, der har lyst til at give dit selvværd og din kærlighed til dig selv et kæmpe boost. Det er til dig, der gerne vil blive bedre til at mærke dig selv og stole på det, dine følelser fortæller dig. Det er til dig, der gerne vil blive bedre til at sætte grænser og sige fra – og til dig, der har lyst til at lære at tackle livets udfordringer med power, så du kommer stærkere ud på den anden side.

Læs mere

Mentorforløb om psykopater

Mit mentorforløb er til dig, der har haft en psykopat inde på livet. Til dig der på egen krop har oplevet, hvor giftig og ødelæggende psykopater er. Til dig der har brug for hjælp til at blive dig selv igen – og til dig, der har brug for et kærligt og trygt forum, hvor du sammen med ligesindede kan bearbejde dine oplevelser.

Mentorforløbet vil hjælpe dig til at forstå psykopaten. Du vil blive meget klogere på psykopatens adfærd og mønstre, og du får alt den viden om psykopater, du har brug for, så du kan kunne komme videre. Du får også en masse redskaber og værktøjer, der kan hjælpe og støtte dig i din proces. Og ikke mindst bliver du en del af et varmt, trygt, tillidsfuldt og kærligt forum hvor alle deler og forstår dine oplevelser.

Læs mere

Workshop om psykopater

Min workshop er til dig, der har haft en psykopat inde på livet – og som på egen krop har oplevet, hvor giftig og ødelæggende psykopater er.

Workshoppen vil gøre dig klogere på:

  • Hvad der kendetegner psykopater
  • Hvordan psykopater påvirker dig
  • Hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv

Du kommer til at gå hjem med tasken fuld af ny viden om psykopater – og du får masser af effektive redskaber, der kan hjælpe dig videre i livet.

Det bliver en nærværende og kærlig workshop med plads til 16 deltagere, og der vil være masser af mulighed for, at du kan dele dine oplevelser og få personlig sparring.

Pris: 1.295 kr. (inkl moms)
Sted: Rådgivningshuset Rustenborgvej 7A, 2800 Kongens Lyngby

Forplejning: Kaffe, te, frugt og snacks.

TILMELD DIG HER