Hjælp dig selv, med mine 5 yndlings bøger

Når livet er svært, og du har brug for støtte, kan du hjælpe dig selv ved at læse bøger, der giver dig styrke, tro og håb.

Henvisning til de 5 bøger der har hjulpet mig allermest.

1. ”The shift” af Wayne Dyer

2. ”Living the Wisdom of the Tao” af Wayne Dyer

3. ”Helbred dig selv” af Louise Hay

4. ”Awaken the Giant Within” af Tony Robbins

5. “Bibelen”

“Det sidste år har jeg hver eneste dag brugt tid på at læse i Bibelen. Nogle dage lang tid, og andre dage bare i 5 minutter. Hver eneste dag har jeg oplevet, at den tid jeg har brugt i stilhed sammen med Bibelen har givet mig et stærkt og kærligt fundament til resten af dagen. Jeg deler det med dig, fordi jeg har oplevet, at det er et af de redskaber i min hverdag, der gør den allerstørste forskel. Når livet vælter mig. Når jeg i løbet af dagen har været ked af det, eller jeg har følt stress og uro, har jeg brugt lidt tid på at vende tilbage til de ord, jeg har læst i Bibelen. Jeg har gentaget det som små sætninger i mit hoved, og jeg har oplevet, at det hjælper mig hver eneste gang. At holde fast i Bibelens ord giver mig en følelse af kærlighed, tro, håb, styrke, mening og dyb indre fred. Bibelens ord minder mig om tilgivelse, næstekærlighed og om at kærlighed er det største, der findes” (Sarah Tornøe, november 2018).

Rigtig god fornøjelse.

Hvis du har brug for yderligere hjælp og sparring, er du meget velkommen til at kontakte mig: 28 37 10 10 eller info@sarahtornoe.dk

Gode værktøjer, til dig!