Mine 5 bedste redskaber

Brug mine 5 bedste redskaber dagligt og oplev på egen krop, hvor stor en forskel de kan gøre.

  1. Sig nej til det, du ikke har lyst til – også selv om du skuffer andre. Når du siger nej til andre, siger du samtidig ja til dig selv. Så sig nej med god samvittighed, og nyd den ekstra tid, det giver dig, når du tør at sige nej.
  1. Tænk positive tanker om dig selv. Hver dag og hele tiden. Find meget gerne et mantra, som du gentager 100 gange hver dag (f.eks. ”Jeg er glæde”).
  1. Sørg for at få frisk luft hver dag. Gå en tur i naturen, meget gerne i skoven eller ved havet. Træk vejret dybt mens du går, og nyd den friske luft, der fylder din krop op med ny energi.
  1. Hold pauser. Det er så vigtigt for din krop og sjæl, at du holder pauser. Så hold pauser hver dag, hvor du ikke gør andet end at nyde livet. Sid på en bænk i solen, drik en kop te mens du dagdrømmer eller kig på den smukke stjernehimmel.
  1. Skriv dagbog jævnligt. Brug din dagbog som det sted, hvor du kan parkere dine oplevelser og følelser. Hyg om dig selv, mens du bruger tid på at skrive om det, der gør dig glad og det, der gør dig ked af det.

Rigtig god fornøjelse.

Hvis du har brug for yderligere hjælp og sparring, er du meget velkommen til at kontakte mig: 28 37 10 10 eller info@sarahtornoe.dk

Gode værktøjer, til dig!